Biofreeze Fakta

Hva er BIOFREEZE ?

Biofreeze med Ilex er en kjølende smertelindrer basert på 100 % naturlig mentol; et allsidig og enestående produkt til utvendig bruk som benyttes ved smerter i muskler og ledd, samt ved skader. ILEX er et planteekstrakt fra søramerikansk kristtorn som forlenger Biofreezes kjølende virkning.

I motsetning til andre hjelpemidler til utvendig bruk, inneholder ikke Biofreeze voks, oljer, aloe, petroleum eller hormoner. Biofreeze er ikke testet på dyr, fetter ikke, gir ikke flekker, og duften forsvinner. På grunn av sine bestanddeler er Biofreeze et enestående middel som virker raskt og lenge.

Slik virker BIOFREEZE:

Biofreeze letter smerten ved hjelp av kuldeterapi. Ved avkjøling av musklene dempes hevelse og ømhet, og smerten avtar gradvis deretter fordi nervespissene ikke lenger irriteres av muskeltrykk. Ved kuldeterapi minskes blodtilstrømningen, og smerten og hevelsen f.eks. ved akutte skader, mm., dempes derfor således betydelig. Behandlingen kan gjentas med jevne mellomrom.

BIOFREEZE kan brukes 3-4 ganger per dag

på det steder med smerte takket være innholdet av 100 % naturlig ILEX, forlenges Biofreezes kjølende og lindrende virkning. Det betyr at stive og smertende muskler og ledd slapper bedre av og over lenger tid (i minst 6 timer), noe som fremmer helbredelsesprosessen.

Hvem kan bruke BIOFREEZE?

Personer som lider av ryggsmerter, smertende muskler og ledd kan ha nytte av dette middelet. Biofreeze lindrer smerte som skyldes kontorarbeid, (sports)skader og smerter forårsaket av overbelastning og feil bruk av muskler og ledd.

HVORDAN BIOFREEZE VIRKER

Lurer du på hvordan Biofreeze virker?

Biofreeze Forskning

Les mange artikler med forskning fra verden over

Biofreeze FAQ

Les spørsmål og svar om Biofreeze