Hvordan Biofreeze virker

Når kroppen er sår/øm, er regelmessig mosjon vanligvis nøkkelen til rehabilitering. Men når smerte begrenser kroppens evne til å aktivitet, vil rehabiliteringsprosessen ta lengre tid. Biofreeze bidrar til å bryte denne onde sirkelen, ved å lindre smerter gjennom en metode kjent som «Gate Control», eller «gating.» I “gating” prosessen stimulerer mentol de sensoriske reseptorene i huden, og blokkere dermed andre reseptorer slik at smertesignaler ikke sendes  til hjernen.  Gjennom kortvarige lindring av smerter kan Biofreeze gjøre det mulig å bevege seg lettere og slik at man kommer raskere tilbake i aktivitet. Biofreeze kan benyttes til smertelindring inntil fire ganger daglig -både før trening eller behandling (for å lindre smerte/ bidra til fri bevegelse), og etterpå (for å lindre muskel- eller leddsmerter). Biofreeze kan også benyttes til å dempe smerter under trening.
Cryotherapy:
Biofreeze bidrar til lindring av smerte som følge av en prosess som kalles Cryotherapy, også kjent som «kulde terapi». I Cryotherapy er det kulden som oppstår som bidrar til å dempe betennelse og lindre smerte. Cryokinetics refererer til sammenkoblingen av smertestillende Cryotherapy med øvelser. Kjøling og gjenoppvarming av vev stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar derved til å sette fart på restitusjonen av skadet vev. Den mest populære formen for Cryotherapy er bruk av is. Men når is brukes på såre muskler kan isen føre til negative bivirkninger som stivhet, redusert bevegelse, redusert  ytelse og hudirritasjon. I motsetning til is tillater Biofreeze pasienten å forbli aktive under behandlingen uten ulempene man har ved bruk av is.
Hvem hjelper Biofreeze med å lindre smerter for?
Enten du er en idrettsutøver eller bare har et fysisk krevende yrke kan Biofreeze bidra til redusert smerte og  økt bevegelsesfrihet. Biofreeze gir effektiv smertelindring ved såre muskler og forstuinger; rygg, skulder og nakke smerter; leddgikt; smertefulle ankler, knær, hofter og albuer og generell stølhet. Biofreeze kan også ha god effekt på behandling av smerter forbundet med; diabetisk nevropati, senebetennelse, bursitt, plantarfascitt etc.
 
Hva kan Biofreeze produkter gjøre for deg?
Biofreeze har bidratt til smertelindring, økt komfort og aktivitet for utallige mennesker i nærmere 20 år. Ved bruk av naturlige mentol som den aktive ingrediensen forebygger og lindrer Biofreeze smerter ved å fungere som kuldeterapi.

Biofreeze Forskning

Les mange artikler med forskning fra verden over

Biofreeze FAQ

Les spørsmål og svar om Biofreeze