Kjøp online hos oss HER:

Smertelindring som virker!
Smerten STOPPER her!

BIOFREEZE HJELPER MOT:
– Rygg- og nakkesmerter
– Smerter i hofte, ben, kne
– Ømme muskler
– Smertefulle ledd
– Leddgiktsmerter
– Smerter etter idrettsskade
– Muskelstrekk, forstuing
– Ubehag i skulder-arm
– Og mye mer !!

OPPRINNELSEN TIL BIOFREEZE
En internasjonalt anerkjent kjemiker utviklet Biofreeze med ILEX mens han eksperimenterte med flere blandingsoppløsninger for lindring av sin bestemors leddgiktsmerter. Hans arbeid ledet ham til urten ILEX, som er et ekstrakt av en plante som vokser i Sør Amerika og brukes av indianerne i Paraguay. Etter flere foredlinger, ble til slutt denne komplekse, eksotiske og kraftfulle blandingsoppløsningen til.

HVORDAN BIOFREEZE VIRKER
Biofreeze lindrer smerte gjennom kuldeterapi. Langvarige, dypt virkende smertelindring varer opptil flere timer. Smertefrie muskler leges fortere.
Les mer om fakta om smerte her:

HVEM KAN BRUKE BIOFREEZE
De med størst utbytte er de som lider av ryggsmerter, ømme muskler og leddgikt. Biofreeze lindrer smerte assosiert med arbeidsulykker, bilulykker, idrettsskader og for alle som har en tendens til å overbelaste eller feilbelaste muskler og ledd.Helsepersonell verden over anbefaler sine pasienter å benytte Biofreeze for maksimal smertelindring mellom konsultasjoner.
Sjekk vår FAQ side hvis du har mer spørsmål om Biofreeze.

Biofreeze maksimerer Cryoterapi (Kuldeterapi) som lenge har vært anerkjent i medisinske kretser som en effektiv behandlingsmåte for reduksjon av daglig verking og smerter.
Les mer om Biofreeze sin virkning i vår forskning her:

Biofreeze tube

Biofreeze smertestillende gele fra tube gir behandleren mulighet for å foreta en mer omhyggelig påføring ved å massere det ønskede område grundig mens gelen trenger inn. Ved massasje får pasienten en bedre opptagelse av produktet og derved en forbedret blodgjennomstrømning og kjøling av det gjeldende område helt ned på celleplan.

Biofreeze Roll-on

Påføring med roll-on har en rekke fordeler. Behandleren eller pasienten kan påføre gelen uten at få det på hendene. Praktisk for de som har bruk for å påføre produktet i løpet av arbeidsdagen. Roll-on applikatoren er også meget velegnet til å stimulere trigger-punkter. Enten ved behandling av behandleren eller ved å instruere pasienten i hvordan pasienten selv kan massere disse punkter. Roll-on applikatoren er også anvendelig ved påføring av Biofreeze på en pasient før en ultralyd behandling. For å fortsette behandlingen kan pasienten ta applikatoren med seg hjem.

Biofreeze Prøvepakninger 5 gr.
Vi sender med prøvepakninger til forhandlere satt i forhold til hvor mye de kjøper.
Sluttkunde kan kontakte oss å få tilsendt prøver eller oppsøke sin lokale forhandler.

Biofreeze display

Samme display som følger med i startpakken.
Har du behov for flere display så kan de bestilles her:

NB: Selges uten innhold.

Biofreeze brosjyreholder

A4 1/3 brosjyreholder i kraftig transparent akryl Mål: (HxBxD) 185x115x65mm

Har du behov for flere brosjyreholdere så kan de bestilles her:

NB: Selges uten innhold.