Biofreeze Referanser

Klinikken har i flere år brukt Biofreeze som palliativ behandling til mangfoldige pasienter med svært gode tilbakemeldinger og fornøyde brukere. Biofreeze kommer i i flere ulike applikasjonsmetoder; tube, roll-on og spray som er praktisk og smart på flere vis.

Tube til massasje, roll-on til triggerpunktbehandling og mindre områder samt spray til vanskelige områder. Biofreeze er et naturlig produkt og godt egnet som alternativ til NSAIDS krem i endel tilfeller uten bivirkninger og for pasienter som behøver lokal smertelindring.

Vi har vært svært fornøyd med produktene, vi vil fortsette å bruke Biofreeze og kan varmt anbefale det videre til andre som søker gode og naturlige smertestillende kremer, tommelen opp fra Mowinckel Fysioterapi!
Gjennom min snart 30 årige arbeidskarriere som kiropraktor har jeg prøvd ut mange forskjellige ”ice gel”-produkter, og erfaringsmessig har Biofreeze vist seg å være det klart beste produktet.

I de fleste tilfeller er Biofreeze også mer effektivt smertedempende – og faktisk betennelsesdempende en de farmakologiske ”Gel” produktene som kjøpes på apotekene både med og uten resept, men Biofreeze er uten bivirkninger!

Jeg har mange idrettsutøvere i alle aldre og fra mange idretts kategorier som pasienter, og Biofreeze finnes i mange trenings-bagger til Sandefjords håndball og fotball spillere og som en naturlig del av medisinskapet til enkelt utøvere!
Jeg driver Hurum fotklinikk og har Biofreeze i mitt sortiment pga en kunde som bruker MYE av denne, spesielt roll-on. Hun har ME og dette er det eneste som virkelig hjelper henne. Jeg er enig og anbefaler den til alle mine kunder som har vondt hist og her.
Tilbakemeldingen fra kundene våre er at Biofreeze har god midlertidig effekt mot smerter i muskel- og skjelettsystemet. Vi på Rena Fysikalske kan anbefale Biofreeze på det sterkeste, den hjelper mot smerter og har ingen bivirkninger.
Biofreeze er den sterkeste og mest effektive isgeleen du kan få kjøpt. Vi har solgt den på klinikkene våre siden 2008, og den er helt klart det vi selger mest av. Det er det nærmeste du kan komme ispose, og den kjøler ned i flere timer. Mange pasienter foretrekker faktisk den fremfor betennelses- eller smertedempende. Anbefales!


Supert å bruke ved bløtdelsbehandling av akutte pasienter. Pasientene liker også den raskt lindrende og kjølende effekten når de selv smører på ved behov.
Som fysioterapeut behandler jeg mange pasienter med nakkeplager. Jeg har anbefalt dem å benytte Biofreeze og tilbakemeldingene fra dem har vært veldig gode. Derfor vil jeg fortsette å anbefale Biofreeze.
Siden jeg startet å jobbe som Kiropraktor i 2012 har jeg anbefalt Biofreeze til mine pasienter om de trenger smertelindring. Det er det mest allsidige smertestillende preparatet for de fleste muskulære plager med en overlegen effekt i forhold til andre topikale smertelindrende produkter. I tillegg har preparatene ingen bivirkninger. Mange av mine pasienter bruker dette jevnlig for å lindre sine kroniske plager, og jeg har erfart at det til og med kan virke på langvarige isjias plager.